Блясък, стил и красота в Белия дом

Президентът на САЩ заедно със съпругата си в компанията на премиерa на Великобритания и неговата жена
Снимка: Getty/Guliver

Снимки от събитието може да видите в галерията ни ТУК

Британският премиер Дейвид Камерън и съпругата му Саманта бяха специални гости на бляскава официална вечеря, организирана в Белия дом от американския президент Барак Обама и жена му Мишел Обама.

Когато Саманта и Камерън слизали от колата си, Обама ги поздравил и им направил комплимент, че са много красиви. След това се обърнал към съпругата си и шеговито подметнал "Изглеждат по-добре от нас!

Етикетът задължава всички мъже да са в черни, официални костюми, докато дамите си позволиха известна свобода в цветовата гама на тоалетите си.

Излишно е да се казва, че всички жени бяха с рокли. Мишел Обама и Саманта Камерън бяха избрали различни нюанси на синьото за основен цвят на тоалетите си. Първата дама на САЩ е добре позната с безупречния си начин на обличане, но тази вечер Саманта определено не й отстъпваше по стил и блясък.

На вечерята в Белия дом присъстваха и лица от шоубизнеса като Джордж Клуни, актрисата Хелън Маккрори заедно със съпруга си Деймиън Луис, който също е актьор, главната редакторка на американското издание на сп. "Vogue“ Ана Уинтър и певецът Джон Леджънт заедно с годеницата си.

За доброто настроение на всички присъстващи се  грижеше британската фолклорна група "Mumford & Sons", които не се радват на особена популярност, но това със сигурност ще се промени, след като са били ангажирани на подобно важно събитие.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти