Революция в грима

Готови ли сте за революция?
Снимка: UNE

Кристина Гочева

Ако искате да изразите същността си чрез грима, но вашата природа не се нуждае от ярки цветове и силни контрасти, ако постижимият комфорт на естественото излъчване все ви се изплъзва изпод пласт тежък грим, който не желаете, то истинското ви аз спешно се нуждае от козметичните продукти на "Юн" (UNE).

Съзнанието на всяка Edna от нас трудно би приело съвместимост между декоративнa козметика и качествени натурални продукти, подчертаващи индивидуалната ни красота по най-естествен начин.

"Юн" прави  това напълно възможно с 164 нюанса и натурален състав между 98 и 100 процента.

Опаковките няма да ви заблудят, те са първото, което съзнанието ви ще запечата – минималистични, изчистени до съвършенство, скрили естествените съставки на продуктите  и философията на марката в рециклируеми пластмаси. Историята, която те разказват, е свързана със себеуважението, планетата и живота.

Продуктите за грим на UNE са нова глава в дебелата книга на макияжа. Те съчетават грижа за кожата с усещане за комфорт и лесно нанасяне.

Гамата включва всичко необходимо за естествен грим - от продукти за тен до сенки с различни текстури - включително и набор от четки.

Свикнали сме традиционното гримиране да променя или направо да "маскира", докато натуралните формули на "Юн" по-скоро разкриват естествената красота на всяка жена, запазвайки нейният стил и излъчване.

Състават на продуктите е изчистен от ГМО, парабени, изкуствени оцветители и аромати и създаден на базата на растителни масла, избрани заради приятните им и стабилни текстури.

Удивително е как натуралните минерални пигменти от природата могат да дарят лицето с естествени нюанси, които ще спечелят всички дами, любители на леката и дискретна вълна в гримирането.

Сред бисерите в колекцията на "Юн" блести компактен BB крем фон дьо тен Intuitive Touch BB Cream Foundation. Истинско чудо със седем функции в едно - изглажда, коригира, хидратира, озарява, балансира, подхранва и защитава. Той буквално се разтапя върху кожата и се слива с нея, съчетавайки покривност с напълно естествен ефект. Подхранващите и хидратиращите съставки (масла от жожоба и ший) в съдържанието бързо ще намерят общ език със сухата и нормалната кожа.

Обърнете внимание и на ружа Breezy Cheeks Blush, който ще придаде свежо розово очарование на скулите ви с кремообразна текстура, която изключително лесно се нанася с пръсти. Оризовата пудра елиминира нежеланото лъщене, а ефектът на естествена руменина е тенденция, която пролетният макияж изисква.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти