Гримът е най-ефектната част от женската визия

Какво казва експертът
Снимка: ЕПА/БГНЕС

50-годишният американски дизайнер Том Форд е на мнение, че макияжът е ключовото допълнение, което трансформира в положителна насока женската визия. Разбира се, бившият творчески директор на модна къща "Гучи" пояснява, че е много важно как точно е поставен един грим, защото само правилните му пропорции могат да подсилят излъчването на представителките на нежния пол.

"Работил съм с някои от най-добрите гримьори и фотографи в света и съм наясно как ефектните сенки или наситеното червило могат да те преобразят. Ако вземете малката черна рокля на Одри Хепбърн, с която тя се появява във филма "Закуска в Тифани", а след това смените прическата и грима, ще видите колко лесно може да осъвремените даден външен вид, без да променяте тоалета", споделя Том.

Моделиерът, който само преди два месеца пусна и собствена серия от гримове и лакове за нокти, носеща неговото име, е на мнение, че опушените очни сенки правят погледа още по-притегателен.

"Освен дрехите и макияжът има и още един компонент, без който дамите не биха били толкова привлекателни и това е парфюмът. Лично аз харесвам аромата на жасмин и сандалово дърво", заключва тексасецът.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти