Екстремно пристрастяване към цвета

12 импулсивни цвята намират своето правилно място върху пленителната женска усмивка
Снимка: Dior

Кристина Гочева

Червилото играе главна роля в макияжа и закачливо флиртува с капризите на модата. То е вечна конкуренция на спиралата за мигли по отношение на магическата сила да преобразяват женското лице мигновено и споделя с нея първо място в предпочитанията на дамите. Но тази равнопоставеност изчезва на секундата, когато стане дума за женствен и чувствен символ - червилото отдавна печели първенството като непреходен и основен елемент в играта на съблазняване.

Веруюто на Кристиян Диор в силата на ослепителните цветове е отправната точка за Тиен, художествен грим директор на Dior . За новото червило Dior Addict Extrеme той сътворява цветна гама, разнообразна като гардероба на елегантна жена.

Новата палитра червила събира в едно цвят и наситеност със съвършенството на искрящ блясък. Цветното присъствие на Extreme почти спира дъха с ослепителни пигменти и текстура "мокър" ефект.

В сърцето на формулата комбинация  от четири восъка се грижи за комфорта с изключително фин филм и мечтана дълготрайност. Специален комплекс, обогатен с хиалуронови сфери и деликатни масла, подсилващи блясъка, облича устните  в дръзка усмивка.

12 импулсивни цвята тежат на своето място в общата цветна хармония. Можете да избирате от дръзки розови нюанси до телесно бежови проявления. Когато търсите вашия нюанс, сякаш сте пред гардероб, който ви приканва да избягате от скучното обличане и да смесите цветовете, за да подновите своя вид и да подчертаете индивидуалния си стил.

Миналата година "Диор" революционизира грима с червилото Dior Addict. Днес тази история между Dior и пристрастените към марката продължава с още по-голяма сила, трайност и блясък, представен по неповторим начин от абсолютната модна икона - Кейт Мос, талантливия режисьор Йонас Акерлунд и ненадминатите британски законодатели на световната музикална сцена "Дюран Дюран".

Мечтата на Кристиян Диор да направи жените не само по-красиви, но и по-щастливи се сбъдва за пореден път.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти