Да "замразиш" красотата

Да "замразиш" красотата
Снимка: Thinkstock

Да замразиш лицето си и да се превърнеш в ледена кралица звучи интересно, ако е приказка и малко плашещо, ако е реалност.

За всички дами, които се борят с бръчките обаче им се предоставя нова алтернатива как наистина да замразят епидермиса.

Става въпрос за нова технология, която е алтернативна на инжекциите с ботокс и е наречена фротокс. За нея разказват от Dailymail.co.uk.

Извършва се от обучен специалист, трае 20 минути и се изразява в това, че се инжектира течен азот на специални места в близост до нерви, за да се предотврати появата на бръчки.

Доктор Янис Александридис, който практикува в Калифорния и вече прилага процедурата, обяснява, че челото и областта между веждите се повлияват най-добре от терапията с азот. Нервите биват "амразени" и това помага за намаляването на бръчките.

Плюсът на новата технология е, че резултатите са видими веднага, а не както при инжекциите с ботокс, когато са нужни до четири дена, за да се забележи резултат.

Твърди се, че Дженифър Анистън и Джесика Алба са почитателки на новата техника. Въпреки че ентусиасти да тестват процедурата не липсват, някои специалисти предупреждават, че все пак тя е много нова и още не са изследвани всички възможни странични ефекти.

От друга страна, далеч по-скромният начин за подобряване кръвообращението на кожата и тонизиране на лицето е масажът с лед, за който вече сме ви писали. Може да си припомните ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти