За перфектно гладка и нежна кожа – играй и спечели!

За перфектно гладка и нежна кожа – играй и спечели!
Снимка: key visuals

За огромна наша радост и облекчение пролетта вече е тук. С всеки изминал ден времето става все по-топло, слънчево и приятно, подканящо за дълги разходки и забавления на открито. Това, разбира се, влияе и на стила ни. Край с тежките пуловери, зимни палта, дълги панталони и дебели чорапогащници и чорапи. Ред е на поли и панталонки, блузки с къс ръкав, леки якета, шалове за кокетство и удобство, отворени обувки и и широки усмивки. Вятър в косите и слънце в очите!

Колкото повече дрехите разкриват обаче, толкова по-гладка и добре обезкосмена трябва да е нашата кожа и това е може би един от най-досадните елементи. Бръснене, епилиране, кола-маска са сред не особено приятните, но пък задължителни разкрасителни процедури, които трябва да изпълняваме редовно.

Всеки от тях има своите плюсове, но и минуси – бръсненето е най-бързо и лесно, но крие опасност от порязване, ефектът е краткотраен, а косъмът става по-дебел и плътен. Кола-маската е болезнена и трябва да се изчака няколко седмици за достигане на подходяща дължина на косъма, но пък ефектът е идеално гладка кожа дни наред. Епилаторът е верен съюзник на много жени, които могат лесно и удобно да го ползват у дома. Той обаче също причинява болка, не дава 100-процентов ефект и изисква редовно ползване.

За щастие, живеем във времена на бързо развиващи се технологии, които не подминават козметиката и разкрасителните процедури. Фотоепилацията дава невероятният шанс да се отървем от нежеланото окосмяване лесно, бързо и най-важното – за дълъг период от време.

Никой друг метод на обезкосмяване не може да осигури толкова надеждно премахване на косъмчета и най-важното – след всяка следващата процедура остават все по-малко косми, тъй като методът ги унищожава от корен.

Сега за още повече комфорт и удобство се предлага уред за фотоепилация в домашни условия. Не е нужно да си записвате предварително час в студио, да отделяте време да ходите до там, не на последно място да се събличате пред друг човек (все пак дамите искаме да сме гладки и нежни по цялото тяло), а можете да се фотоепилирате без риск или проблем сами в домашни условия.

Това е възможно с фотоепилатора Philips Lumea Precision Plus. Последното поколение фотоепилатор от утвърдената серия Philips Lumea е най-ефективното решение за дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване – лесно, безопасно, безболезнено и в комфорта на вашия дом!

Philips прави революционна крачка, като пренася IPL технологията от професионалните козметични салони в компактен, безкабелен фотоепилатор за удобна домашна употреба. Иновативното IPL третиране с нежни светлинни импулси кара косъма да пада по естествен начин и повторното му израстване се потиска. Нежеланото окосмяване намалява с над 75% след само 3-4 процедури (*клинично доказани резултати за зоната на краката).

Разработен в тясно сътрудничество с дерматолози, Philips Lumea Precision Plus е подходящ за различни типове кожа и окосмяване, а резултатът е естествено изглеждаща, гладка и мека повърхност, на която ще се наслаждавате всеки ден. Без скрити разходи за подмяна на лампи или други консумативи, като гелове и мазила, устройството е в състояние да възпроизведе над 140 000 импулса, което се равнява на изключителните 280 процедури на цялото ви тяло в продължение на 5 години.

Сега Edna.bg съвместно с Philips ви предоставят уникалният шанс да спечелите продуктa и да се убедите сами в качествата му!

Всичко, което трябва да направите, е да изгледате следното видео с информация за техническите параметри на фотоепилатора:

След това трябва да отговорите на въпроса – „Общо колко приставки има фотоепилаторът Philips Lumea Precision Plus и за кои зони са те?

Отговорите изпращайте на имейл edna@netinfocompany.bg със заглавие Philips Lumea, като освен отговора, напишете вашите имена, години, град и актуален телефон за обратна връзка!

Писмата ви очакваме до 4 май (включително) 2015 г.,

Победителят ще бъде изтеглен в томбола сред всички участници, дали верен отговор.

Името на щастливеца ще обявим на 5 май 2015 чрез статия на сайта Edna.bg.

Желаем ви успех!

Ако имате въпроси относно използването на Philips Lumea Precision Plus, може да ги отправите към д-р Елмира Павлова (водещ лекар-дерматолог) на edna.bg/lumea.

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ И ПРАВИЛА НА ИГРАТА
Организатор на играта е „Нет Инфо АД” / Edna.bg / (Адрес: гр. София 1408, кв. „Иван Вазов”, ул. Емил Берсински № 12, сграда Enterprise 2, ет.5) (Организатор)

Организаторът инициира игра с награди („Игра“), в рамките на която в определения по-долу срок участниците имат възможност да отговорят на въпроса, зададен от Edna.bg и да спечелят фотоепилатор Philips Lumea Precision Plus.

Участието в играта безплатно и не е обвързано с покупка. Период на играта: 28 април 2015 г. – 04 май 2015 г.

1. Правила на играта:
По време на играта участниците трябва да изгледат продуктовото видео на Philips Lumea Precision Plus на https://www.edna.bg, в което се съдържа отговорът на въпроса „Общо колко приставки има фотоепилаторът Philips Lumea Precision Plus и за кои зони са те?”. За да вземат участие в играта, съгласно настоящия правилник, трябва да отговорят правилно на въпроса като упоменат броя приставки и за кои зони са те. Всеки участник може да изпраща отговора си на имейл адрес ***, който е упоменат в анонсиращата статия на Играта в https://www.edna.bg. Победителят в играта ще бъде избран според дадения отговор по тези параметри, отговарящи на всички условия на настоящите правила на Играта.

Всеки участник има право да участва в Играта само веднъж чрез изпращане на отговор на въпроса „Общо колко приставки има фотоепилаторът Philips Lumea Precision Plus и за кои зони са те?”.

2. Условия за участие
В Играта може да участва лице, което:
- е навършило 18 години и живее на територията на Република България;
- приема условията в правилата на Играта.

В Играта не могат да вземат участие:
- служители на Организатора, както и членове на техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца),
- Други лица, които са сътрудничили пряко в изпълнението на Играта и техните семейства (съпруг/а, родители, брат/сестра, деца).

Участникът с изпращането на своя отговор на въпроса потвърждава, че приема напълно условията, записани в настоящите правила на Играта. 3. Награда

1 бр. Philips Lumea Precision Plus [SC2008].

Печелившият се избира на лотариен принцип, в присъствието на нотариус. Сред отговорилите правилно на въпроса ще бъдат изтеглени един печеливш (1) и три (3) резерви печеливши участници.

Изтеглянето на победителя ще се състои в рамките на 5 (пет) работни дни след края на Играта. Ако за периода на Играта няма верен отговор, респективно няма участник, който да отговаря на всички условия за участие, тогава не се избира печеливш.

4. Уведомяване на печелившите
Печелившият участник ще бъде обявен чрез статия, която ще бъде публикувана на сайта https://www.edna.bg и ще бъде известен на имейла, от който е взел участие в Играта.

В срок от 5 работни дни, считано от датата на обявяване на печелившия участник, Организаторът ще се свърже с него със съобщение по електронната поща на адреса, от който участникът е изпратил отговора на въпроса, за да участва в настоящата Игра. Организаторът прави два опита да се свърже с печелившия участник на посочения адрес в рамките на срока от 5 работни дни по предходното изречение. В случай, че печелившият участник не отговори на съобщенията на Организатора в рамките на максимум 3 календарни дни от последното уведомление под формата на мейл по електронната му поща, той губи правото да получи наградата си.

Печелившият участник се регистрира в специално изготвен протокол, който се подписва и подпечатва от доставчика/колцентъра, който фактически е направил опитите за свързване с него, и се заверява от Организатора.

В отговор на съобщението на Организатора, с което е уведомен, че е спечелил наградата в играта, печелившият участник следва да изпрати имейл с трите си имена, точен адрес за куриерска доставка на наградата (град/село, пощенски код, улица/булевард, блок, вход, апартамент) и телефон за уговаряне на получаването й.

В случай, че печелившият участник не може да бъде открит и/или не може да получи награда в срок и/или не е изпълнил условията на настоящите правила, правото да получи наградата преминава върху първия (а впоследствие евентуално върху следващ), изтеглен в томболата резервен печеливш участник. За резервните печеливши Участници важат същите условия и срокове за получаване на наградите.

Наградата се получава по куриер за сметка на Организатора на посочения от печелившия участник/резервния печеливш участник точен адрес за доставка. Представител на куриерската фирма ще се свърже с печелившия участник/резервния печеливш Участник, в рамките на 10 работни дни след уточняване на адрес за получаване на наградата. Печелившият участник/резервният печеливш участник следва да осигури и уговори удобен ден и час за доставка на наградата. Във всички случаи доставката следва да бъде направена от 09:00 до 17:00 часа в рамките на три седмици, считано от уговарянето на удобен ден и час за доставка между куриерската фирма и печелившия участник, само на територията на Република България.

При получаване на наградата печелившият участник следва да представи лична карта/друг документ за самоличност, за да удостовери, че той е спечелилият участник.

Ако печелившият участник е предоставил неточен или некоректен адрес за доставка или не бъде открит на съответния адрес, куриерът оставя на входната врата съобщение, че е направил посещение (при невъзможност да влезе във входа, съобщението се залепя на входната врата на сградата), след което се свързва с печелившия участник еднократно на посочения от него телефонен номер за уговаряне получаването на наградата. Ако печелившият участник не бъде открит на посочения от него адрес и при повторното посещение на куриера, наградата остава в съответния офис на куриерската фирма до две седмици, след което се връща на Организатора. Организаторът не носи отговорност за недоставяне на наградата в горните случаи.

5. Защита на данните
Играта се провежда при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни. Организаторът в качеството си на администратор на лични данни поема задължението, съгласно разпоредбите на Закона за защита на личните данни, да събира, съхранява и обработва личните данни, предоставени от участниците в играта единствено за следните цели: провеждане на играта, включително - определяне на печелившите участници и предоставяне на наградите. Организаторът декларира и гарантира, че личните данни на лицата няма да бъдат обработвани за други цели, извън посочените в настоящите правила.

С участието си в играта участниците дават изричното си съгласие:

• личните им данни да бъдат обработвани и администрирани от Организатора за целите и във връзка с провеждане на Играта;
• имената на печелившия участник да бъдат публикувани на https://www.edna.bg, Фейсбук, под формата на прессъобщения, да бъдат използвани от Организатора в последваща комуникация към медиите, без заплащане на възнаграждение.

Всеки участник има право на достъп и поправка на своите лични данни съгласно Закона за защита на личните данни. Всеки участник има право писмено да поиска от администратора на лични данни да заличи, коригира или блокира лични данни, обработването на които не отговаря на изискванията на закона.

6. Отстраняване
Организаторът може да отстрани участник, който изпраща отговор, който противоречи на морала и добрите нрави, нарушава закон или правата или законовите интереси на други лица, представлява дискриминация, нарушава търговските интереси на „Нет Инфо“ АД, добрата му репутация, нарушава правилата на играта.

7. Заменяне и преотстъпване на наградата
Наградата е лична и не може да бъде заменяна с друга награда или паричната й равностойност, нито да бъде преотстъпвана на трети лица преди получаването й.

8. Общи разпоредби
Организаторът не носи отговорност за недоставени или забавени награди, когато това се дължи на следните обстоятелства: а) наградата не може да бъде получена, предоставена или реализирана поради невъзможност печелившият участник да получи наградата в определените срокове или поради други технически и/или юридически пречки, свързани с конкретния печеливш участник; и б) при невъзможност наградата да бъде предоставена поради форсмажорни обстоятелства, нормативни или законови ограничения или каквито и да е други обстоятелства.

Организаторът не отговаря за качеството на наградата и евентуални последствия в резултат на използването на наградата.

Организаторът не носи отговорност при невъзможност да се осъществи участие или да се предостави награда, в случай, че даден участник в играта е предоставил непълна, невярна или подвеждаща информация.

Организаторът не носи отговорност в случаи на невъзможност за участие в играта поради настъпване на обстоятелства извън неговия контрол – изискванията за това съгласно приложимите общи условия на https://www.edna.bg, случаи на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на интернет, предоставяните от трети лица услуги извън контрола на Организатора.

Организаторът не носи отговорност за каквито и да са смущения или технически проблеми, осуетяващи ползването на страницата на играта, вследствие на неправилното експлоатиране на оборудването на участник.

Организаторът не гарантира, че регистрацията за участие в играта ще бъде непрекъсваема, навременна, сигурна и свободна от грешки, доколкото това се дължи на обстоятелства извън неговия контрол. Организаторът не носи отговорност за загуба на съхранявана информация, поради извънредни и непредвидими системни сривове или поява на технически проблеми, свързани с участието в играта.

Забранени са всякакви опити за участие в Играта на едно лице повече от един път чрез използване на различни имейл адреси и/или имена, използването на техники и/или технологии, които изменят елемента на лично и индивидуално участие на съответното физическо лице в кампанията. Всякакви злоупотреби ще бъдат санкционирани от Организатора с дисквалифициране на съответния участник.

Организаторът има неотменимо право да прекрати играта по всяко време, обявявайки това на http://www.еdna.bg, в случай, че установи злоупотреби, нарушаване на правилата или ако настъпят други, налагащи прекратяване обстоятелства. В тези случаи Организаторът не дължи каквито и да са компенсации на претърпени от участниците преки и/или непреки имуществени и/или неимуществени вреди или пропуснати ползи в резултат на прекратяване на Играта.

Организаторът си запазва правото да изтрие служебно и без предупреждение и да не допусне за спечелване на награди участници, които не отговарят на описаните в настоящите правила условия за участие.

Организаторът се задължава да изтрие служебно вече регистрирал се в играта участник, в случай, че участникът е изразил писмено това свое желание.

Участниците в Играта са длъжни да спазват условията и разпоредбите на настоящите правила на играта. Правилата са публикувани на страницата на играта: www.edna.bg. За целия период на играта всички заинтересувани могат да получат информация и консултация чрез изпращане на запитване на: edna.bg/lumea. Организаторът си запазва правото по всяко време да променя или допълва правилата на Играта, като промените влизат в сила след публикуването им на https://www.edna.bg. С участието си в Играта участниците се обвързват с правилата и се съгласяват да спазват условията и сроковете на играта.

Спорове между Организатора и участници се решават чрез постигане на взаимна договореност. При невъзможност за постигане на такава, спорът се решава от компетентния български съд.

Настоящите правила са публикувани на www.edna.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти