Какво ново под слънцето?

През първите дни на плажа нанасяйте редовно продукти с висок слънцезащитен фактор
Снимка: Bioderma

Кристина Гочева

Увлечени от топлите лъчи на слънцето всяка година пропускаме важните правила при употребата му. Всеки негов лъч освен бронзово удоволствие, носи UV вълна, която отнема безвъзвратно и част от младостта на кожата ни. Ние често забравяме, че слънчевите лъчи могат да бъдат опасни, но тя ще запомни в своята фотопамет всеки миг без нужната защита.

Това е толкова сигурно, колкото и прекараното време на плажната ивица между 12 ч. и 16 ч. и първата грижа с продукти от миналия сезон, чиито слънцезащитни филтри са се разпаднали преди 6, 9 или в най-добрия случай 12 месеца. Тоест, задължително подновете слънцезащитния си арсенал за новия сезон.

Всяка грижа, положена сега, е инвестиция, която ще оцените в бъдеще. За да бъде бленуваното ваканционно изключване от системата тотално, експертите в слънчевата защита разработват нови козметични формули за миговете блажено спокойствие.

Формулата за комбинирана и мазна кожа на матиращия флуид за лице Capital Soleil Dry Touch SPF 50 от Vichy с широкоспектърен филтър mexoryl® xl и минерали осигурява оптимална защита на генетичния капитал на кожата срещу слънчево изгаряне, пигментация и стареене.

Sunific Solarie Extreme от Lierac с SPF 50+ печели вниманието  ни с патентована UVA/UVB филтърна система, витамин Е и подхранващи цветни екстракти, универсални за всеки тип кожа на лицето.

Photoderm Bronze Braume SPF 50 на BIODERMA е сухо олио под формата на фотозащитен спрей, който осигурява на кожата сигурна защита с висок показател, който въпреки стойностите си няма да попречи на желаното почерняване. Просто прозрачната нелепкава формула, активира, засилва и трайно удължава естествения тен.

Active Cooling Spray SPF 20 на експертите в слънцезащитата Piz Buin е охлаждащ спрей, разработен със специална Helioplex® технология, предлагаща продължителна защита, благодарение на фотостабилните UVA/UVB филтри. Леката и немазна текстура се абсорбира от кожата за секунди и е устойчива на вода и пот до 80 минути.

Био защитата на Lavera e двойно подсигурена с минерална основа и екстракт от нар. Млякото против стареене на кожата с SPF 15 се концентрира върху деликатната кожа на лицето, шията и раменете.

Бронзиращото олио с кокосов аромат и подхранващо масло от карите Ambre Solarie от Garnier е за всички по-напреднали  събирачи на загар, който предпочитат интензивен тен и имат по-тъмна кожа.

Sun Care Milk Spray SPF 50 от Clarins е подходящ за чувствителна кожа и запазва младостта й с комбинация от висококачествени филтри и комплекс от пет растителни екстракта с доказани противостареещи и защитни свойства.

Teкстурата на Dior Bronze Beautifying Protective Sun Care SPF 50 се разтапя върху кожата като осигурява оптимална хидратация за лицето и комфорт преди и след излагане на слънце. Истинско удоволствие за сетивата с топли нотки на тиаре от Полинезия.

Доскоро несъвместими, красивия тен и високия слънцезащитен фактор, сега съжителстват хармонично в Satin Sheen Oil SPF 30 от Lancaster. Без алкохол, със защита срещу инфрачервени лъчи и активиращ комплекс, за по-бърз и здравословен тен.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти