Най-добрите ароматни творения

Дийн и Дан Кейтън - дизайнерите на Dsquared2
Снимка: Getty/Guliver

Кристина Гочева

Преди броени дни дизайнерите на "Дискуаред 2" - Дийн и Дан, получиха възторжено одобрение за небрежната елегантност на моделите си на Седмицата на модата в Милано, а сега могат да се радват и на признание за своите ароматни търсения.

Вече са ясни фаворитите за изминалата година на италианската “Академия на парфюма” (Accademia del Profumo), основана през 1990 г., за да представи историческото, културното, артистично и социално значение на парфюма. В 23-тото си годишно издание наградата в категория "най-добро олфактивно творение” за мъже бе присъдена на Dsquared2 Potion for Man. Това не е първата награда за марката в тази категория. През 2010 г. приз получи Dsquared2 He Wood Rocky Mountain Wood.

Наградата определя аромата като перфектна комбинация от съставки, внимателно подбрани и майсторски смесени, за да се получи уникално ухание и автентичен чародеен еликсир, пораждащ емоционално преживяване.

Чувствената формула, отразяваща желанията на Дийн и Дан Кейтън, дизайнерите на Dsquared2, опиянява с благоуханни, дървесни и амброви нотки, доминирани от акордите на розови листенца, черен пипер, тинтява и канела, които се сливат в базовите нотки от кашмирено дърво, пачули, амбра и мускус.

Сред категориите за дамите блестят "най-добър парфюм на годината" - Valentina на "Валентино”, "най-добър продукт, произведен в Италия" - Versace Yellow Diamond , и "най-добър рекламен спот” за Prada Candy на ”Прада”. В тази категория при мъжките аромати безспорен фаворит се оказа Аrmani Code Sport на Джорджо Армани.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти