На гребена на вълната

Лимитираната серия Davidoff Cool Water, подкрепяща инициативата на National Geographic Society
Снимка: Davidoff

Кристина Гочева

Oще с появата си през 1988 г. Davidoff Cool Water за мъже се превръща в безспорен хит на пазара сред мъжките аромати.

Когато през 1996 г. Пиер Бурдон създава и хармоничната му половинка, двойката и до днес продължава да държи първенството сред ароматите в категория "океанска свежест".

Наистина има нещо магично в завладяващата ароматна концепция, галеща сетивата като морски бриз и няма да крия, че освен сантименталността на първото лично избрано от мен ухание, Cool Water носи нещо, което през годините ме кара да се връщам многократно към него.

Преди година марката избра обещаващият холивудски актьор Пол Уокър ("Бързи и яростни", "Знамената на бащите ни", "Осем герои") за свое лице, с което скрепи отново силната си връзка с морската шир.

Освен любител на океана, Пол е учил морска биология, така че няма по подходящ избор от него за стартиралата кампания, защитаваща девствените кътчета на Световния океан и създаването на морски резервати, конкретно свързана през 2012 г. с изследване на островите Питкерн в Тихия океан.

Океанът покрива 72% от земната повърхност, но само 1% от него е защитен. Чрез серия от експедиции по целия свят National Geographic Society и Davidoff Cool Water ще се опитат да спасят последните девствени кътчета от Световния океан и да създадат морски резервати.

Лимитиранта серия продукти Davidoff Cool Water за мъже и жени подкрепя инициативата на National Geographic Society с уникален код на опаковката, които осигурява достъп до сайта, където специално приложение ще ви помогне да проследите точното местоположение на морския еколог Енрик Сала.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти