Весела диета с шампанско

Весела диета с шампанско
Снимка: netinfo

Почти всяка една диета изключва приема на алкохол. Какво тогава се случва с отслабващите през декември - най-социалният месец в годината, с най-много празници и консумация на алкохолни напитки?

Вариантите са три - да зарежете диетата в името на доброто настроение, да откажете алкохола точно по празниците или да опитате диетата на Кара Лейба.

Кара работи в MTV и от години се бори с килограмите си. Тя споделя, че е пробвала всяка една диета, за която е чула, но нищо не е имало дълготраен ефект върху тялото й. Провалът с диетите тя отдава на стреса в работата си и на постоянните партита, на които трябва да присъства.

31-годишната журналистка е намерила начин да се справи с наднорменото си тегло и в същото време да не отказва храната и алкохола. Тя е измислила диета с шампанско.

"Този хранителен режим е съставен от две части здравословно хранене и една част забавление. Не е нужно да се лишавате от всичко. Просто вместо да си поръчате чизбургер с пържени картофки и сода, вземете пушена сьомга и чаша шампанско."

Кара твърди, че при нея диетата е дала чудесен резултат и в момента подготвя книга по темата - "Дневниците на шампанското".

В една чаша шампанско се съдържат средно 91 калории. Любимото пенливо вино на Кейт Мос - Laurent Perrier Ultra Brut дори съдържа 65 калории на една чаша.

Според Лейба хората трябва да консумират по-качествена храна, защото така ще ценят повече това, което ядат.

Някои научни проучвания твърдят, че умерената консумация на шампанско може да се отрази благотворно на организма и дори да намали риска от Алцхаймер и сърдечни заболявания. Според изследване в университета Reading шампанското бори лошия холестерол и може да предотврати инсулт.

Кара Лейба съветва хората да не приемат шампанското като специално питие, което се консумира рядко, а като наслада, в която няма нищо лошо да се консумира редовно, но в умерени количества.

Всичко, с което се прекалява е вредно, дори и най-здравословните храни и добавки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти