Коледна колекция бельо за пищни дами

Коледна колекция бельо за пищни дами
Снимка: Thinkstock

Гок Ван е дизайнер, известен с откровеността си, разнообразните модни съвети, които дава и с грижата си за комфортна на пищните жени.

Сега предколедно, той пуска специална колекция бельо за по-пълни дами.

Моделите са създадени с цел да възвърнат увереността на жените и да ги накарат да се чувстват добре в собствените си тела.

С фотосесията на колекцията Ван цели да покаже как не е нужно една жена да е задължително размер S, за да изглежда красива, сексапилна и привлекателна.

Гок създава колекцията в партньорство с линията за бельо "Simply Be" и списание "SLiNK". Заедно те искат да зарадват дамите за коледните и новогодишните празници, да ги накарат да се почувстват по-уверени в красотата си и по-желани.

В колекцията преобладават оформящите бодита и леки корсети от стягащи материи (вижте тук, тук и тук). За разлика от моделите на Дита фон Тийз, която също посвещава колекциите си на пищните дами, при Ван се открояват изчистените модели, лишени от всичко излишно, пастелните цветове и почти пълната липса на дантели. Основните цветове са нежно розово и лилаво, бежово, светло синьо и червено.

Относно колекцията си самият Гок споделя, че много се вълнува и за първи път прави нещо подобно.

"Показваме на дамите как бельото трябва да бъде носено!", споделя той.

Хубавото е, че в сравнение с други марки на известни дизайнери, моделите на Гок Ван са много достъпни, като цените варират от 22 до 50 паунда.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти