Да останем свежи и след дългите парти нощи

Какво правим след празниците
Снимка: netinfo

Хубавите и бурни емоции свързани с Коледа и Нова година и по-специално тяхната нощна програма почти винаги биват заменени от цепещо главоболие, разхвърляни дрехи, размазан грим, куп съдове за миене и доста необуздана коса, събуждайки се от продължителния сън след поредната забава в приятно обкръжение.

Е, няма как да ви измием чиниите, но поне може да ви посъветваме как да се радвате на прилична външност със следващите освежаващи и ароматизиращи съвети.

* Подпухналите очи се третират с етерично масло от лайка, авокадо или бадем. Нанесете няколко капки в уморената лицева зона и ще видите какви чудеса вършат тези натурални съставки.

* Вместо да се се хващате за главата заради споходилия ви махмурлук, бързо се потопете във ваната и добавете няколко капки масло от сандалово дърво и същото количество масло от лавандула и грейпфрут. След този ароматен коктейл всякакви неблагоразположения ще се изпарят за нула време.

* Ако енергията отдавна е напуснала тялото ви, и този факт никак не ви се нрави, ви предлагаме да си направите инхалация с вода, в която сте прибавили някое от следните етерични масла: босилек, кардамон, канела, карамфил, жасмин или розмарин.

* Маслото от чаено дърво е озаряващ спасител за кожата с пъпки и петна чрез своите антибактериални свойства.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти