Как да си направим интересна коледна украса

Как да си направим интересна коледна украса
Снимка: netinfo

До Коледа остават по-малко от три седмици и вече всички са на празнична вълна.

Ако ви владее и вас коледното настроение и искате да си направите нещо интересно за украса на дома, то ще ви дадем чудесна идея. Става дума за направата на своеобразни снежни кълба.

Техниката е споделена от Myownlabels.com, изпълнението ѝ е лесно, а самите вие може да проявите много въображение при създаването.

Нужни са ви малки бурканчета в каквато форма вие прецените, няколко коледни сувенири, парчета стиропор, панделка, лепило, брокат, спрей.

Капачетата на бурканчетата можете да напръскате/боядисате в златно или сребристо. Когато изсъхнат, залепете за опаката им страна парче стиропор.

Пожелание го намажете отгоре с лепило и поръсете с брокат. След това за стиропора, който играе ролята на подложка, залепяте подходяща фигура.

В показания пример това е елхичка и еленче. В самото бурканче можете да сложете посипан брокат, така че като го накланяте блестящите частици да "танцуват" вътре.

Капачката се завива здраво (може и да я залепите) и с панделката връзвате около гърлото на бурканчето. С бои за стъкло (продават се в книжарниците за художествени материали) можете да нарисувате нещо върху самото стъкло (като например надпис "Весела Коледа").

Така вашата скромна украса е готова.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти