Как да изглеждаме по-слаби

Помислете за пролетно освежаване на гардероба си
Снимка: Getty/Guliver

Дрехите могат да ни помогнат да "свалим“ моментално няколко килограма от фигурата си и да изглеждаме страхотно.

Ето няколко съвета как да постигнем това от дизайнера Дона Каран.

V-образно деколте
Всякакви блузи и ризи с такова деколте са стилни, женствени и издължават фигурата. Може да комбинирате с вертикално райе или един дюс цвят. Избягвайте едрите големи шарки. Ако имате голям бюст, заложете на блузите в един-два цвята и на по-малките шарки по дрехите.

Панталони с ръб
С панталон с ръб ще изглеждате винаги стилно и делово. В комбинация с обувки на ток (и 5см вършат работа) ще изглеждате по-високи и стройни. Панталоните с ръб, обаче, изискват да съобразите цялото си облекло с тях. Те чудесно ще си паснат с блузата с V-образното деколте, но няма да си отиват със спортна тениска и маратонки, така че комбинирайте внимателно дрехите си.

Високи токчета
Не всяка жена може да ходи с обувки на висок ток, но ако искате да изглеждате по-слаби и вталени, трябва да се научите. Освен това подобни обувки ще са в прекрасна комбинация с панталоните с ръб. Не е нужно токът да е тънък. В момента магазините изобилстват от красиви пролетни обувки на висок и дебел ток, който е също толкова красив и по-удобен от тънкия.

Чанта
Избягвайте малките дамски чантички, както и тези с дълга дръжка, които се носят през тялото. Съветът на Карaн е да се спрете на средна по големина чанта в ярък цвят, която да носите на ръката си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти