Как да намалим влагата, лошите миризми и алергиите

Как да намалим влагата, лошите миризми и алергиите
Снимка: netinfo

Ефективната вентилация на сградите днес е тема, която стои на фокус сред инвеститори и проектанти. Новите актуални норми и регламенти, свързани с пестенето на енергия и качеството на вентилация на помещенията, изискват съвременни вентилационни системи с повишено удобство на потребителя и повишена рентабилност на недвижимата собственост.

Постигането на убедителна енергийна ефективност при смяната на употребяван и влажен въздух е все още проблем при строителството на нови сгради и ремонтни дейности. Липсата на вентилация води до висока влажност на въздуха, която от своя страна е опасна за здравето.

Най-често срещаните причини за проветряване са възникналите в помещението въздушна влага или неприятни миризми. Ролята на вентилацията е решаваща при трайното справяне не само с влагата и лошите миризми, но също така с появата на мухъл и конденз. Вече не е нужно човек да присъства, за да отваря и затваря прозорци или да използва скъпи вентилационни инсталации, които да изискват сериозна техническа поддръжка и управление.

Съвременните прозорци сами могат да осигурят ефективна вентилация и да се погрижат за приятните условия на живот и работа, дори когато са затворени. Чрез прекъсване на прозоречните уплътнения се реализира навлизане на умерено количество свеж въздух, като количеството му се определя по ваша преценка. Интегрираните в прозорците вентилационни елементи за разлика от отворените прозорци не допускат алергенния цветен прашец, прах и насекоми отвън, в допълнение гарантират надеждна звукоизолация.

Един отворен прозорец не може да осигури този комфорт. Автоматичната вентилация се осъществява, без да е необходима човешка намеса, което означава, че дори докато спите - здравословната среда ви е гарантирана. Вентилацията се осъществява и когато човек не е вкъщи, така че и взломоустойчивостта да е гарантирана. Можете да решите потенциалните проблеми още при поръчката на новите прозорци или като допълнително монтирате елементите чрез неголяма инвестиция, която ще ви се отплати многократно.

Предимства на иновативната вентилационна система:
* Осигурява свеж въздух, дори при затворени прозорци;
* Редуцира загубата на топлинна енергия;
* Гарантира ефективна звукоизолация;
* Предпазва дома от мухъл, конденз и влага;
* Ограничава достъпа на полени, прах, цветен прашец, насекоми;
* Гарантира сигурността на вашия дом, за разлика от отворените прозорци.

Възможностите за прозоречна вентилация са най-разнообразни и зависят от избраната система дограма от ПВЦ, алуминий или стомана. Консултация със специалисти ще Ви помогне да намерите най-доброто решение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти