Звезди с кауза

Ники и Рики блестят с изразните срeдства на поп арта в новата благотоворителна кампания на М.А.С
Снимка: M.A.C

Кристина Гочева

М.А.С съчетават приятното с полезното и използват лансирането на новата колекция Viva Glam, за да анонсират и рекламните лица на една специална кампания - звездите Ники Минаж и Рики Мартин.

Благородната мисия със социална насоченост има за цел да популяризира предпазните мерки срещу коварната болест СПИН и да говори на общ език с младото поколение. Провокативната природа на Ники и чаровната хомосексуална откровеност на Рики са наистина попадение в апела за безопасен секс. Най-добрата превенция срещу HIV/СПИН сред младите хора по света е информираността.

Розовото червило, което неизменно присъства на модните подиуми тази пролет, се превръща в задължителен грим аксесоар за Ники, а безцветният балсам се грижи за устните на Рики. Минаж и Мартин ви предизвикват да бъдете дръзки, красиви, но и защитени.

Апелът за безопасен секс не потъва като кух лозунг в небитието, а е подкрепен от конкретни действия. Всички приходи от продажбата на розовите червила, отиват в Анти-СПИН фондация, така освен с актуален имидж, можете да направите и нещо добро.

Този път Достоевски е прав - красотата ще опита да спаси света!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти