Защо Ема Томпсън не харесва социалните мрежи

Ема Томпсън е носителка на две награди "Оскар" и две отличия "Златен глобус"
Снимка: Getty/Guliver

Британската актриса Ема Томпсън смята, че социалните мрежи са опасни и могат да нанесат сериозни последствия върху подрастващите, които са обсебени от интернет.

Звездата от хитовата филмова поредица "Хари Потър" е категорична, че никога няма да създаде свой профил в "Туитър" или "Фейсбук" заради опасностите, които се крият в публикуването на детайли от личния ти живот.

"Никога не бих си направила профил в "Туитър". Намирам това за губене на време и липса на други по-сериозни занимания, но най-много се притеснявам от голямата показност, която тези социални мрежи предлагат", коментира 55-годишната Томпсън.

"Кой знае какво ще стане с нас, може би след 25 г. цяло поколение хора ще се свлече на земята мъртво. Просто всички ще умрат изведнъж. В такъв момент бих се запитала какво свързва всички тези хора, но отговорът е ясен – до един те постоянно са стояли в социалните мрежи. Това е като някакъв адекватен изход от създалата се ситуация, в която хората не могат да издържат повече", допълва актрисата.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти