Защо Алиша Кийс спря да носи грим?

Защо Алиша Кийс спря да носи грим?
Снимка: Gettyimages

Алиша Кийс официално премина към отбора на негримиращите се жени. 

И ако вярваме на думите й, тя не се е чувствала по-освободено и правилно през живота си. 

Певицата се надява това да е старт на една нова революция.

И както пише в едно обръщение към всички: "не искам вече да прикривам нищо.

Нито лицето си, нито ума си, нито душата си, нито мислите си, нито мечтите си, нито трудностите в живота си, нито моето емоционално израстване.

Абсолютно нищо!"

Кийс си спомня кога започва всичко - моментите точно преди да приеме новата форма на свобода като своя мантра. Тогава именно усеща какъв огормен натиск налагат обществените стандарти за красота. 

 

Тогава тя решава да не се поддава на тези ограничения и публично да покаже своята натурална красота. Това съвпада със снимките за корицата на нейния най-нов албум. Тя пристигнала без никакъв грим и директно от фитнеса. Тогава фотографът решава, че именно така трябва да се снима и настоява за това. 

" Стана ми притеснено и доста некомфортно. На лицето ми нямаше нищо. Беше напълно необработено. И бях по пуловер! Исках да съм истинска, но това щеше да дойде прекалено вече.", казва Кийс за запомнящата се фотосесия

И в същия този момент, когато фотографът започва да я снима, първата силна вълна я връхлита. Тя осъзнава, че не всичко трябва да е такова, каквото обществото изисква. И че красотата е колкото субективно, толкова и лично възприятие. И в това няма нищо лошо. 

И точно в този момент започва нейната лична революция. За всички жени, които носят грим да се почувстват прекрасно без него. Защото красотата, необработената красота, е най-истинската. 

А вие какво смятате за тази нова тенденция в грима, която вярваме, че ще завладее света?

Ние искаме първо на вас да покажем всички последни тенденции, затова харесайте нашата страница в Instagram –––>>> @EdnabgOfficial

Прочетете още:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти