Ръсел Бранд и Кейти Пери се развеждат

Тази идилия вече е минало
Снимка: EПА/БГНЕС
36-годишният британски комик Ръсел Бранд е подал молба за развод след година и два  месеца брачен съюз с американската певица Кейти Пери.

"Тъжно ми е да съобщя, че аз и Кейти решихме да сложим край на брака си. Винаги ще я обичам и знам, че и след развода ще останем приятели", заяви Бранд.

Като основна причина за прекратяване на законната им връзка се изтъкват непреодолимите различия в характерите на звездната двойка.

Индикация, че между Бранд и Пери нещата не вървят бе и фактът, че те прекараха коледните празници разделени. И докато британецът се подвизаваше в Лондон, неговата вече бивша жена се препичаше под жаркото хавайско слънце, като и двамата не носеха халките си.

Според  близки до двойката точно преди Коледа между тях е имало серия от скандали, в които са били разменени доста нецензурни думи. Раздялата идва неочаквано, защото само преди месец Ръсел гостува в шоуто на Елън Дедженеръс, където сподели, че отношенията му с Кейти стават все по-стабилни.

Горе-долу по това време и 27-годишната щатска изпълнителка участва в същото телевизионно предаване, заявявайки, че иска да има деца от Бранд в бъдеще.

През октомври 2010-та Ръсел и Кейти се ожениха на традиционна индуистка церемония в един от най-големите индийски резервати "Рантамбор", който е обитаван от тигри, слонове, глигани и мечки.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти