Уитни Хюстън завеща всичко на дъщеря си

Дъщерята на Уитни Хюстън, Боби Кристина пристига на частната церемония за погребението на своята майка в гр. Нюарк, 17 февруари 2012 г.
Снимка: Getty/Guliver

Изпълнителката Уитни Хюстън, която намери смъртта си точно преди месец на 48-годишна възраст след злоупотреба с алкохол и антидепресанти, определено е била доста далновидна приживе, защото е уредила завещанието си още през 1993-та.

В него се казва, че цялото й материално имущество остава в ръцете на нейната дъщеря Боби Кристина.

Разбира се, оттогава документът е бил коригиран не един и два пъти, но в крайна сметка бившият съпруг на Уитни и баща на Боби Кристина няма да получи нито цент от авоарите на гениалната певица. Единственото дете на дивата ще влезе във владение на своето наследство, навършвайки 21 години, което ще се случи точно след две години.

Въпреки че съвсем скоро в медиите бе тиражирана информация, че богатството на Хюстън е напълно стопено, явно все пак има достатъчно заделени финикийски знаци, за да бъде подсигурено бъдещето на дъщеря й.

През 2014-та тя ще получи първата по-сериозна сума от парите на майка си, а следващата транзакция ще бъде извършена, когато същата навърши 25. До 30-годишна възраст Боби Кристина вече ще има достъп до всичко спечелено и непохарчено от прочутата й майка.

Да припомни, че през 2001-а певицата подписа договор с американската звукозаписна компания "Ариста" за шест самостоятелни албума и получи сумата от 100 млн. долара. Последният й реализиран такъв пък бе I Look to You, който излезе през август 2009-та.

За попечители върху въпросното наследство са избрани майката на Хюстън, Сиси, както и братът и сестрата на изпълнителката на I Will Always Love You.  

На 11 март отвъд океана ще бъде излъчено и първото интервю на Боби Кристина, след смъртта на нейната майка, което тя даде на водещата Опра Уинфри.

Все още се чакат и токсикологичните изследвания, за да стане ясно с абсолютна точност какви субстанции са довели до смъртта на Уитни.  

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти