Тайната за щастлива връзка на Ева Мендес

Ева Мендес
Снимка: Getty/Gulliver

Тя успя да омае един от най-желаните ергени на Холивуд през последните години - Раян Гослинг, а от миналия септември се радват на първородната и за двама им дъщеря Есмералда Амада.

Да, актрисата Ева Мендес определено е Edna щастлива жена

Пред американското издание "Екстра" (Extra) изявяващата се и като дизайнер красавица споделя своята лична тайна за щастливи взаимоотношения у дома, на които се гради връзката ѝ с Раян:

"Момичета, никога вкъщи не ходете с неугледни дрехи, стари анцузи или нещо, което изглежда раздърпано и прекалено домашно! Та това е причина номер едно за разводите в Америка. Затова се обличайте и изглеждайте добре и у дома!", съветва Мендес.

Горещата брюнетка за първи в свое интервю "повдига завесата" и около отглеждането на малката 6-месечна Есмералда:

"Едва сега разбирам каква е силата на майчинството. Понякога успяваме да спим спокойно заедно чак до сутринта, друг път тя ме събужда точно в 3 през нощта.", разказва 41-годишната Ева.

Актрисата признава, че има помощничка, която ѝ съдейства в грижите за бебето. Въпреки това майката е изключително отдадена на дъщеря си и дори разработва козметичен продукт на достъпна цена, съвместно с козметичния бранд "Circa", специално за майки. С него жените ще могат за минута да скрият тъмните кръгове под очите от липсата на сън и да повдигнат самочувствието си.

Припомняме, че Ева и Раян са двойка от 2011 година, а през 2014 двамата станаха горди родители на своята първородна дъщеря Есмералда Амада. 

Въпреки че отношенията им не са тайна за почитателите в Холивуд, двамата са изключително дискретни, когато става въпрос за личния им живот при медийни изяви.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти