Тайната сватба на Черил Коул

Черил Коул
Снимка: Getty/Images

Черил Коул се е омъжила тайно.

Певицата, която се раздели с танцьора Тре Холоуей преди седем месеца, минала под венчило с френския си приятел Жан-Бернар Фернандес-Версини на тайна церемония на плаж на остров Мустик през изминалия уикенд.

Запознат източник разкри пред вестник "Сън", че двойката, която започна връзката си преди три месеца, разменила брачните си клетви пред очите на едва четирима гости.

Сред тях била и майката на Черил Джоан Калаган.

31-годишната красавица започна да излиза с 33-годишния собственик на ресторант през април и двамата оповестиха връзката си на кинофестивала в Кан месец по-късно.

Жан се премести в луксозното имение на Черил във Великобритания миналия месец и техни приятели разкриха неотдавна, че той иска да я направи своя жена.

Преди време певицата беше омъжена за британския футболист Ашли Коул, но двамата се разделиха през 2010 г. "Тяхната връзка наистина се разгорещи и той е много импулсивен човек.

Той смята, че двамата с Черил са идеалната двойка и би искал да се ожени за нея. За хората, които не го познават, всичко това може да им се стори прибързано, но той е страстен французин, показва открито чувствата си", съобщи близък до двойката източник пред в. "Мирър".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти