Риана се сбогува с дългата си коса

Риана се сбогува с дългата си коса
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Риана е решила да върне времето малко назад и отряза къдриците си. Певицата не издържа дълго и се завърна към любимата си къса, момчешка прическа. Освен промяната в дължината, Рири е сменила и цвета на косата си - от сигнално червено към плътно черно с няколко червеникави кичура.

23-годишната певица спечели любовта на всички коафьори през 2008, когато подстрига късо косата си и заяви, че не я интересуват модните тенденции, а личният й вкус. Излишно е да се споменава, че почти половината жени на планетата помолиха фризьорите си да ги подстриже като Риана.

Скоро стана известно, че за косата си звездата харчи средно 14 000 паунда на седмица! Член от екипа на Рири споделил, че тя много обича да разнообразява външия си вид и да изглежда нестандартно, но за да го постигне й се налага да изхарчи цяло състояние. Е, щом има пари и желание, нека харчи. От папарашки снимки си личи, че Риана не хвърля усилията си на вятъра и изглежда доста добре.

За новата корица на списание Вог (Vogue) Рири позира с руса коса на букли, но това е само перука. Риана определено обича да експериментира със своята външност и не може да й се отрече, че й се получава добре и вече заслужи почетно място в редиците на новите модни икони.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти