Проклятието на сватбените рокли на Вера Уанг

Вера Уанг
Снимка: Getty/Guliver

Сватбена рокля дело на Вера Уанг е синоним на романтика, стил, женственост. Роклите на именитата дизайнерка целят всяко момиче, което ги облече, да се почувства като истинска принцеса от приказките.

Все по-усилено се говори обаче за проклятието на сватбените рокли на Уанг. Почти всяка една известна дама, която е носила такава на венчавката си, след това се е развеждала.

Сега се оказа, че дори самата Вера бе сполетяна от тази прокоба. Тя и Артър Бекер обявиха, че се развеждат след 23 години брак.

Двамата се ожениха през 1989 г. след едногодишен годеж и имат две дъщери – Сесилия и Жозефина.
Самата Уанг споделя, че е била онзи тип жени, които никога не са мислели, че ще се омъжат.

"Щях да се превърна в модна монахиня, от онзи тип, които живеят заради дрехите."

След това Вера разкрива, че и Ралф Лорън, за когото е работила тогава, както и Ана Уинтър – главния редактор на американския "Вог", са я посъветвали да се омъжи и да създаде семейство.

Така и направила.

"Имаше дни, в които никак не бях щастлива от решението си, но и такива, когато бях във възторг.", споделя Уанг и със сигурност много омъжени жени биха я разбрали.

Що се отнася до именитите й клиенти, то по-голямата част от тях вече са разведени.

Марая Кери встъпи в брак с Тони Мотола през 1993 г. с разкошна рокля на Уанг, Хайди Клум се омъжи за Сийл в рокля от същата марка, както и Дженифър Лопес, Джесика Симпсън, Аврил Лавин и Ким Кардашиян. Всички те се разведоха.

Все пак има и такива, които продължават да се радват на щастлив семеен живот. Виктория Векъм, Челси Клинтън и Иванка Тръмп встъпиха в брак с разкошни сватбени одежди, дело на Вера Уанг и за момента могат да се похвалят, че не са стигнали до бракоразводните адвокати.

Все пак трябва да се вземе под внимание най-вече фактът, че браковете в Холивуд по принцип не се славят с особена продължителност и успех, така че едва ли може да се вини една рокля от конкретен дизайнер за развода между двама души, които вече не се чувстват щастливи един с друг.

Вижте разкошните тоалети на Вера Уанг в галерията ни ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти