Певицата Гуен Стефани иска децата й да са в крак с модата

Гуен Стефани и нейният съпруг Гавин Росдейл по време на тазгодишния кинофестивал в Кан
Снимка: ЕПА/БГНЕС
42-годишната вокалистка на американската група No Doubt, споделя в интервю за ноемврийския брой на щатското списание InStyle, че държи децата й да изградят отношение към външния си вид от съвсем невръстна възраст.

''Харесва ми да виждам как отсега моите хлапета проявяват творчество, когато стане въпрос с какво да бъдат облечени. Понякога се спират на ужасяващи комбинации от дрехи, но в повечето случаи подборът им е страхотен'', споделя носителката на ''Грами''.

Известната блондинка е майка на две момчета в лицето на петгодишния Кингстън и Зума, който е на три години. Все пак има логика тези малчугани да се увличат по модата, имайки предвид, че Гуен притежава собствен моден лейбъл L.A.M.B., който тя лансира през 2003 г.

Пред InStyle певицата разказва още, че иска да отделя всяка свободна минута на своите синове, за да не съжалява на по-късен етап от живота си, че не им е обръщала нужното внимание, когато това се е налагало.

Освен добра майка, изпълнителката се радва и на доста хармоничен брак с британския певец и музикант Гавин Росдейл, с когото са женени от 2002 г.

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти