Отново необвързан: Леонардо ди Каприо

Американският актьор Леонардо ди Каприо отново е необвързан, след като съвсем скоро се е разделил с последната си приятелка - актрисата Кели Рорбах.

Според US Weekly 41-годишният Леонардо и 25-годишната Кели са сложили край на връзката си преди месец поради натоварения им професионален график. 

Близки до бившата двойка споделят, че двамата все още са приятели, но са доволни от развоя на техните взаимоотношения и не биха ги подновили отново.

Връзката му с русата красавицата продължи няколко месеца. Медиите в Щатите дори твърдяха, че Леонардо обмисля да предложи брак на колежката си, която освен като актриса, се изявява и като модел.

Сред "богатия" списък с известни хубавици, на които Ди Каприо е казвал "Обичам те", попадат актрисите Блейк Лайвли, Амбър Валета, Клер Дейнс, супер моделите Жизел Бюндхен и Хелена Кристенсен, ангелите на "Виктория Сикрет" Бар Рафаели и Ерин Хийтъртън и др.

Така че засега Лео остава без приятелка, в очакване на наближаващата церемония по раздаването на престижните филмови награди "Оскар", която ще се проведе на 28 февруари, а той за поредна година е сред номинираните за Най-добър актьор за участието си в "Завръщането".

Стискаме палци, Лео!

Припомнете си още:

Планира ли Леонардо ди Каприо сватба?

Леонардо ди Каприо: 3 пъти на крачка от смъртта

Един подмладен и по-симпатичен Леонардо

Щедрият и добър Леонардо ди Каприо

Тайните за Леонардо

Какво никога не изкушава Леонардо ди Каприо

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти