Актрисата Ан Хатауей на строга диета, за да влезе в костюма на Жената котка

Актьорите Ан Хатауей и Джеймс Франко бяха водещи на тазгодишната церемония за раздаването на наградите Оскар
Снимка: ЕПА/БГНЕС
28-годишната американска актриса Ан Хатауей споделя, че непрекъснатото носене на високи токчета във филма от 2006-а ''Дяволът носи Прада'' (The Devil Wears Prada) й е помогнало в снимките за най-новия проект с нейно участие Тhe Dark Knight Rises.

Всъщност там тя ще влезе в образа за Жената котка, чийто латексов костюм върви в комплект с лъскави ботуши на убийствено висок ток.

''Това, че в ''Дяволът носи Прада'' бях нахлузена с високи обувки беше в мой плюс за новото ми превъплъщение, в което трябва да запазя равновесие и да съумея да тичам и повалям различни противници, като през цялото време съм на тънък и много висок ток'', споделя Ан директните си преживявания относно снимачния процес на Тhe Dark Knight Rises.

Тя допълва, че за по-сложните екшън сцени има дубльорка, но все пак при тях се изисква много по-сериозна физическа подготовка, която все още й липсва.

Явно завещанието на Мишел Пфайфър, която първа изигра ролята на Жената котка през 1992-а на голям екран в лентата ''Батман се завръща'' (Batman Returns) носи тежко бреме, защото освен безкрайните двигателни упражнения, Хатауей се е подложила и на жестока диета, за да може да придобие още по-грациозен силует.

''Дори и кафявият ориз ми е забранен в момента. Но все пак за мен като вегетарианка е по-лесно да изкарам дни наред само на зеле и грах. Предизвикателство е да изиграя точно този персонаж, затова всички усилия си струват до последния цент.

Но приключа ли с работата над филма, със сигурност ще си устроя гуляй по надяждане с понички и мъфини'', заключва талантливата брюнетка, която бе номинирана за ''Оскар'' във лентата от 2008-а ''Рейчъл се омъжва'' (Rachel Getting Married), където играеше наркоманка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти