Новите дизайнери на бельо

Моника и Пенелопе Крус
Снимка: Getty/Guliver

Актрисата Пенелопе Крус и сестра й Моника създадоха собствена колекция бельо.

Испанската актриса и сестра ѝ обединили усилията си с марката "Agent Provocateur" за създаването на колекцията "Л`Ажан", включваща 15 модела - сутиени, бикини и корсети.

"За двете ни с Моника е много вълнуващо да се впуснем в това ново приключение. Винаги сме били големи почитателки на "Agent Provocateur" и искаме сътрудничеството ни да продължи дълго време. Много сме щастливи, че ставаме част от този прекрасен екип", заяви Пенелопе.

Сътрудничеството започнало, когато Моника била избрана за лице на марката за рекламната ѝ кампания за сезон есен-зима 2012-2013 г. и била ентусиазирана от дизайните.

"Моника Крус беше чувствена в нашата рекламна кампания, а Пенелопе Крус винаги е била муза на "Agent Provocateur". Пенелопе и Моника са дългогодишни почитателки на нашето бельо и внесоха нова чувственост на дизайните на марката.

Работата със сестрите Крус беше прекрасна възможност да създадем една колекция и да засилим още повече връзките на марката с тях", заяви творческият директор на модната марка Сара Шотън.

Сестрите участвали активно във всички аспекти на сътрудничеството и партньорството се очаква да продължи минимум пет години. Колекцията ще бъде пусната в продажба през август догодина. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти