Модното вдъхновение Анджелина Джоли

Модното вдъхновение Анджелина Джоли
Снимка: netinfo

Какво ли не се изговори и изписа за сватбата на Анджелинa Джоли и Бард Пит.

Разбира се, това се дължи от една страна на факта, че и двамата са едни от най-големите звезди в света на киното, а от друга – на непрестанните слухове за тяхната раздяла, осиновяване на още деца и какви ли не още небивалици.

Самата Анджелина обаче разказа в ексклузивно интервю за сп. „People” няколко подробности около живота си в момента и наскоро случилата се венчавка.

Като начало става явно, че на събитието са присъствали всичко на всичко 22-ма души – най-най-близките до двойката хора.

След това идва момент на уникалната рокля!

Както вече ви писахме, тя е дело на модна къща Versace и гърбът и воалът са изрисувани с рисунки на шестте деца на двойката (Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Вивиан и Нокс).

В момента се оказва, че въпросните рисунки са се превърнали в истински хит и най-вече – вдъхновение за иновативен маникюр.

Жени от цял свят се надпреварват да споделят в „Инстаграм“ снимки на ноктите си, изрисувани в стилистиката на воала на Джоли.

Друг интересен факт, който самата Анджелина разкрива, е, че по време на медения си месец двамата с Брад всъщност ще работят.

Двамата снимат съвместен филм, който разказва за двойка, която се опитва да превъзмогне мъката и трудностите в брака си.

Актрисата го намира за особено забавно, докато е на медения си месец, със съпруга си да влизат в образа на друга двойка, която е пред развод.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти