Мадона с предложение за брак

Мадона с предложение за брак
Снимка: Getty/Images

Мадона веднъж беше казала, че предпочита да я прегази влак, отколкото да се омъжи отново.

Тя вече два пъти е встъпвала в брак - с Шон Пен през 1985 и с Гай Ричи и през 2000 г. Бракът с Шон Пен продължи две години, а с Гай осем. След втория развод обаче, Мадона заяви "никога повече", но сега е склонна да размисли.

Според близък до звездата източник 24-годишният Брахим е предложил на певицата да се оженят. В момента тя все още обмисляла предложението. Нейните приятели не смятали, че тя трябва да минава отново под венчилото, особено с човек 29 години по-малък от нея. Мадона обаче се радвала на това, че около нея има по-млад мъж, който я кара самата тя да се чувства млада.

Певицата е на 53 години и планира тази година да тръгне на ново световно турне. По никакъв начин тя не иска да изглежда или да се държи като възрастна жена.

Що се отнася до романтичните отношения, тя каза в шоуто на Греъм Нортън, че всяка жена мечтае за принц в блестящи доспехи.

"Дори да сме изискани, образовани, интелигентни и еволюирали същества, винаги ни харесва да мислим, че ще се появи господин Перфектен, ще подкоси краката ни, ще поемем с него към залеза и ще живеем дълго и щастливо" - споделя Мадона и определено е права, че мечтите са нещото, от което не можем да се откажем.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти