Кайли Миноуг е неуморна

В над 25-годишната си кариера Кайли Миноуг е продала близо 70 милиона копия от албумите си
Снимка: Getty/Guliver

44-годишната австралийска изпълнителка Кайли Миноуг работи по своя 12-ти албум, който ще бъде издаден под шапката на "Рок Нейшън" ("Rock Nation"), звукозаписната компания на съпруга на Бионсе Ноулс - рапъра Джей Зи.

"Работата с "Рок Нейшън" ме зарежда с много енергия. Забавлявам се истински в студиото в Лос Анджелис по време на записите на песните ми. В този албум ще видите новата Кайли. Всичко в мелодиите ще бъде различно - стил, бийт, ритъм", обещава изпълнителката на "Chocolate".

"Харесва ми да експериментирам с нов звук. Какъв ще е албумът стилистично? Трудно е да определя. Но съм убедена, че феновете ми ще го харесат. Идеята на Джей Зи бе музиката в него да достигне до максимално широка аудитория", допълва още тя.

На запитване кога ще излезе албумът, Кайли отговаря така: "Това е въпрос за 64 хиляди долара!" (т.е. от 11-то ниво на американската версия на тв състезанието "Стани богат"). Във всеки случай очаквайте го до края на годината".

Предишният албум на талантливото миньонче бе пуснат на пазара през 2010 г. със заглавие "Aphrodite", а само преди броени дни Кайли бе удостоена с почетна награда на престижна церемония в Бевърли Хилс за нейната смела борба с рака на гърдата, който й бе открит преди осем години.

* Видео от концерта на Кайли Миноуг в Лондон през 2011 г. - част от последното нейно световно турне "Aphrodite World Tour".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти