Хайди Клум преди и след грим и прическа

Хайди Клум преди и след грим и прическа
Снимка: netinfo

Лилия Огнянова

Звездите, включително моделите и манекените, са хора точно като нас – и те имат своите лоши дни, когато косата не иска да застане както трябва или пък е избила някоя неприятна пъпка, а зоната около очите носи следи от умора и недоспиване.

Хайди Клум никога не се е свеняла да показва свои снимки без капка грим. Сега пък е решила да покаже как изглежда преди и след гримиране, фризиране и цялостно подобряване.

Звездата е споделила в профила си в Instagram две селфита – едното е с измита и сресана назад коса, лице без никакъв грим и едно час-два по-късно – Хайди готова за фотосесия, стабилно гримирана и фризарана.

Моделът е на 41 години и не спира с изявите си на подиума. Разбира се, Клум изглежда прекрасно не само в лице, но и в тяло, като не крие, че тренира усилено и внимавам какво яде. Въпреки това е изненадващо, че е имала четири бременности.

Хайди е майка е на две момчета и две момичета.

Първото ѝ дете – 10-годишната Лени, е плод на връзката ѝ с Флавио Бриаторе. Той обаче изоставя Хайди, докато тя е още бременна с детето ѝ. Следващият мъж в живота на модела – певецът Сийл, се появява бързо – още преди раждането на Лени.

С него Клум има три деца – Хенри на 9 години, Йохан на 7 и 5-годишната Лу. Сийл осиновява дъщерята на Хайди от Флавио и е законен неин баща.

Бракът на Сийл и Клум обаче се разпадна и към момента двамата са разведени. Това не пречи на модела да споделя, че се чувства по-добре откогато и да било и да си намери нов приятел – 28-годишния Вито.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти