Графа: Не разчитам на скандала

Графа
Снимка: Нели Куртева/Монте Мюзик

Велина Томова

Няма да откриете скандално заглавие, в което да е замесено и името на Графа. Но за сметка на това песните му знаем всички и сме имали моменти от живота си, в които сякаш е пял точно за нас.

Съвсем наскоро Графа издаде ново парче и съвсем естествено използвахме повода, за да се срещнем с него.

Единствено не го помолихме да ни попее лично.... но следващия път ще сме по-смели.

Ти си вероятно единственият певец в България, за когото не се знае нищо скандално – без значение дали истина или не. В същото време всичките ти песни стават абсолютен хит. Доказва го и премиерата на най-новото ти парче във Vbox7 – Домино, което събра близо 40 хиляди гледания само за два дни. Как го правиш? :)

Оставям музиката да ме води, защото другите неща са второстепенни и се забравят. Не разчитам на скандала. Всичко, което правя идва от сърцето ми и мога да бъда единствено благодарен, че хората оценяват труда ми. 

Не те виждаме като главно действащо лице в някое от музикалните предавания. Защо?

Заедно с Монте Мюзик бяхме музикални продуценти на първия сезон на „Х-Factor”, както и след това на „Музикална академия“, имал съм покани да бъда част от жури, но засега предпочитам да съм зад кадър, когато става дума за музикални формати.

Все пак, толкова кандидати за музикална слава има, какво би ги посъветвал? Какво те не знаят за музикалния бизнес, от какво да се пазят, за какво да внимават?

На първо място – ако желанието за слава и успех е техния двигател – то по-добре да спрат от сега. В музикалния бизнес преди всичко трябва да бъдеш човечен и да си честен към себе си и феновете си. После идва и способността да виждаш напред в бъдещето и да имаш нюх, но най-вече хората трябва да вървят по своя път и да не се страхуват от препятствията.

Децата ти имат ли таланта ти? Пеете ли вкъщи?

Все още не знам дали имат музикален талант, много са малки. Иначе се вълнуват от музиката, харесват най-много рок, пеят непрекъснато.

А пееш ли на Мария или я впечатляваш по друг начин вкъщи?

Не е нужно да ѝ пея, за да я впечатля. По свои собствени начини се впечатляваме взаимно, които предпочитам да не споделям.

Кога можем да те чуем на живо скоро?

Ще направим голям акустичен концерт „Домино“ на 25-ти ноември в Зала 3 на НДК, като половината от приходите ще отидат за каузите на UNICEF. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти