Джордж Клуни:Писна ми от преуспели глезльовци

Джордж Клуни:Писна ми от преуспели глезльовци
Снимка: netinfo

Джордж Клуни заяви, че му е писнало да слуша оплакванията на свои колеги актьори и прочие знаменитости от шоубизнеса.

Ето какво казва Клуни:
"Някои колеги непрекъснато мрънкат за нещо. Те все се оплакват от живота си, без да си дават сметка какви късметлии са всъщност. Едно време аз работех като сортировач на тютюн, за да се издържам. Не беше лесно! Продавал съм и застраховки, бил съм и продавач в магазин за обувки. Не че актьорството е лека работа.

И все пак си е жив късмет да можеш да се издържаш от това! Малко актьори го постигат. Познавам страшно талантливи актьори, които по една или друга причина не са успели да пробият. Въпреки таланта си, за да се издържат, те са принудени да работят нещо друго от девет до пет всеки божи ден.

Ето защо направо ми се гади от мрънканиците на преуспелите глезльовци в Холивуд, които просто са се самозабравили".

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън - звездите от сагата "Здрач", определено ще влязат в графата "глезлъовци на Холивуд" на Клуни, тъй като те не са спрели да се оплакват колко много им тежи славата и как им е писнало от фенове. Кристен даже показа среден пръст на папарак и обиди много свои фенове.

Що се отнася до личния живот на един от най-сексапилните актьори, Клуни изглежда щастливо обвързан с приятелката си Стейси, която е бивша кечистка. Той се е запознал с родителите й и даже възнамерявал да прекара коледните празници с тях.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти