Джанет Джексън стана лице на УНИЦЕФ

Въпреки че е омъжена за катарски милиардер, самата Джанет Джексън вече е заработила самостоятелно над 1 милиард долара благодарение на дългогодишната си кариера
Снимка: Getty/Guliver

47-годишната певица Джанет Джексън стана лице на УНИЦЕФ в нова кампания за намаляване на глада в Африка.

Попзвездата записала ново послание за организацията, в което призовава почитателите си да подпомогнат усилията за справяне с недохранването в област Сахел, Западна и Централна Африка. Джанет сподели, че кампанията за борба с глада е близка на сърцето й заради нейните лични битки с теглото.

"Вярвам в свят с нулева детска смъртност от недохранване и други предотвратими причини. Поради това ще популяризирам и ще подкрепям животоспасяващи решения и обещанието ми към всички деца е да направя така, че хората по света да слушат и да участват в промяната, която трябва да се случи. УНИЦЕФ е най-добрият възможен партньор за тази промяна", сподели сестрата на покойния Майкъл Джексън.

"Разбирам какво означава гладът. Разбирам и какво е да ядеш маниакално. Моите премеждия с килограмите и самоуважението са толкова интимни, но медиите ги направиха прекалено публични. Чувствам се призвана да осигуря храна и любов на децата, които нямат нито едно от двете", допълни изпълнителката, която се омъжи за катарски бизнесмен през 2012 г.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти