Дъщерята на Джони Деп е новото лице на "Шанел"

Лили-Роуз Деп
Снимка: Getty/Images

Дъщерята на холивудската звезда Джони Деп и френската певица и актриса Ванеса Паради стана лице на "Шанел".

16-годишната Лили-Роуз Деп ще рекламира колекция слънчеви очила на модната марка през новата есенно-зимна кампания.

Младото момиче е било избрано лично от креативния директор на марката Карл Лагерфелд. "Лили-Роуз е потресаваща, тя е младо момиче от новото поколение, притежаващо всички качества на звезда" - казва Лагерфелд, който е и автор на рекламната фотосесия.

Ванеса Паради е стара приятелка и муза на Лагерфелд, припомня "Фешъниста". Освен това французойката също е рекламирала продукцията на модна къща "Шанел" от 1990 г.

През април тази година Лили-Роуз Деп направи първата си светска изява именно на представянето на модната колекция на "Шанел" в Ню Йорк. Красавицата, наследила чара и на двамата си родители, беше сред зрителите на ревюто на колекцията, наречена "Париж-Залцбург". То се състоя в сградата на културна фондация на Парк авеню.

След ревюто младата дама позира за фоторепортерите. Според модни експерти излъчването на Лили-Роуз Деп напомняло това на Натали Портман и на Кийра Найтли, но дъщерята на Деп и Паради била доста по-изтънчена версия на излъчването на двете звезди.

По-късно същия месец Лили-Роуз Деп дебютира с модна фотосесия в луксозното австралийско сп. "Ойстър". Снимките бяха правени в Лос Анджелис. Автори на проекта бяха Дана Булос и Маги Силвърман. 

Виж още: Дъщерята на Джони Деп под светлините на прожекторите

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти