Дрехи за милиони долари купени от скука

Тамара трябва да е щастлива, че баща й задоволява всичките й капризи
Снимка: Getty/Guliver

Тамара Екълстоун е разглезената дъщеря на Бърнард Екълстоун - собственик на Формула 1, отвори вратите на разкошната си вила, която струва 60 млн. долара. Тя показа стаите с дизайнерски тоалети и обувки и по този повод разкри, че някои от роклите е купила от скука.

Някои от обувките и аксесоарите на Тамара струват повече от 100 000 долара. Това не й пречи да продължава да купува.

Въпреки че богатата наследница никога не е обличала някои от тоалетите, тя не възнамерява да ги продава, защото един ден те ще бъдат дадени на дъщерите й.

27-годишната Тамара има няколко стаи гардероб от стотина квадратни метра. В едната пази само малките черни рокли на Шанел, Ив Сен Лоран, Валентино, Евре Леджър. Тук са също така и тежките кожени палта и анцузите. Стойността на тоалетите се оценява на близо един милион и половина.

"Имам толкова чантички, че съм спряла да ги броя. Някои рокли съм ги купила от скука, даже не ми харесват. Майка ми непрекъснато ми говори, че харча прекалено много", разказва Тамара, която има отделен гардероб само за обувки с висок ток.

Иначе богаташката непрекъснато се опитва да опровергае слуховете в публичното пространство, че е разглезена принцеса. Неотдавна тя отново сподели, че майка й Славица Радич, я критикува остро, като види гардероба й.

"Добре де, понякога се чувствам зле и купувам, но това не означава, че съм лош човек. Не искам да лъжа и да говоря, че не обичам тоалетите и чантите. На някои хора им е нужен кокаин, аз имам нужда от обувки. Някои обичат картини, аз събирам чанти Джейн Бъркин", простичко обяснява дъщерята на Бърнард Екълстоун.

"Осъзнавам, че живеем в рецесия и майка ми непрекъснато ме критикува за похарчените пари за тоалети. Когато види гардеробите ми казва, че имам психически отклонения. Аз, обаче, не мога да се преструвам, че това не е моят живот", казва още Тамара.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти