Бен Афлек все по-често се отдава на благотворителност

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се радват на 7-годишен изряден брак по холивудски
Снимка: Getty/Guliver
39-годишният американски актьор Бен Афлек разкрива в новия брой на списание "Пийпъл" (People) защо благотворителността става все по-застъпена част от живота му.

"Достигнах етап, в който се чувствам много щастлив и искам да направя нещо полезно и за другите, а не само да снимам филми, носещи ми големи приходи", допълва носителят на "Оскар" (1998 г.) за най-добър сценарий заедно с неговия колега Мат Деймън към филма "Добрият Уил Хънтинг".

Афлек споделя, че с подобен тип инициативи той се старае да даде положителен пример на двете си дъщери Вайълет (6 г.) и Серафина (3 г.), мотивирайки ги в бъдеще да се занимават с подобен тип благородни дейности.

Актьорът споделя, че в момента иска да помогне най-вече на децата в Конго, които са изпратени като войници, заради постоянните размирици там, а също и на най-тежко бедстващите граждани. За целта той е създал организацията Eastern Congo Initiative, чрез която ще подпомага въпросните и други каузи.

"Конгоанците правят всичко по силите си, което ме мотивира да направя същото и за тях", коментира бившият приятел на Дженифър Лопес.

Всеки момент актрисата и негова съпруга Дженифър Гарнър, с която са женени от 2005-та, очаква да роди и третото им дете, но този път то ще е момче.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти