Дейвид Бекъм по-богат от всякога

Дейвид Бекъм
Снимка: Getty/Images

Лилия Огнянова

Дейвид Бекъм бе един от най-високо платените футболисти за своето време. Оказва се обаче, че освен добър спортист, той е и изключителен бизнесмен.

Според сп. Forbes Бекъм печели повече след като се отказа от футбола, отколкото преди.

Само за миналата година той е спечелил 75 милиона долара от различни рекламни договори и проекти, които е изпълнил успешно.

Дейвид има своя собствена модна линия за гиганта H&M, на която е и модел, отделно на това са парфюмите му, а най-новото с негова марка ще бъде уиски. Компанията „Diageo“ ще си партнират с Бекъм за създаване на специална лимитирана серия алкохол, която ще носи името „Haig Club“.

Освен всичко това Дейвид е рекламно лице на Adidas, Sky Sports, часовниците Breitling и на Samsung.

Оказва се, че всичко, до което се докосне Бекъм, се превръща в пари, което пък опровергава твърденията, че като футболист може да бъде успешен само в ритането на топка.

И той и съпругата му Виктория доказа, че са изключително добри бизнесмени. Виктория бе подценявана от всички дизайнери на висша мода, но успя да се наложи и империята ѝ да расте с всяка изминала година.

Разбира се, най-важен елемент играе фактът, че продуктите, предлагани от семейството, са харесвани, търсени и купувани.

Потребителите ги харесват, което е най-доброто доказателство за това колко добре са си свършили работата Дейвид и Виктория Бекъм.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти