Бритни Спиърс не жали пари за лукс

Бритни Спиърс не жали пари за лукс
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Бритни Спиърс преживя доста несгоди през последните години, но сега певицата е решила да сложи ново начало в живота си. И как по-добре да направи това, освен ако не се пренесе да живее в нов дом.

Звездата е наела огромно имение в Калифорния за скромните 25 000 долара на месец. Къщата ще се превърне в дом за нея, синовете й и приятелят й Джейсън Трауик.

Новото убежище да певицата има пет спални, шест бани, огромна лятна кухня, домашен фитнес, кино салон, външен басейн и огромен заден двор, в които децата на звездата могат да си играят.

Според слуховете, Бритни има планове да покаже официално новата къща, когато с Трауик най-сетне обявят годежа си. От много време насам се говори, че двамата са готови на голяма крачка, но така и не се осмеляват да го обявят.

Що се отнася до синовете й, Спиърс сподели в скорошно интервю, че не би имала нищо против, ако те решат да последват нейните стъпки и да се занимават с шоубизнес, но ще бъде много бдителна над тях.

"Никой не може да ги подготви за това, което ги чака в развлекателната индустрия, но аз ще ги закрилям."

Бритни завърши шестмесечното си турне Femme Fatale и сега ще релаксира в новия, луксозен дом. Какви са бъдещите й професионални планове още не е обявено.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти