Певицата Адел претърпя операция на гърлото

През 2009-та Адел се прибра у дома с две награди Грами
Снимка: EПА/БГНЕС
23-годишната британска изпълнителка Адел е претърпяла операция на гърлото вчера заради здравословен проблем, който накара певицата да отмени всичките си концертни изяви до края на тази година.

Говорител на Окръжната болница в Бостън съобщи, че Адел е преминала оперативна интервенция на гласните струни, за да бъде прекратено кръвотечение от доброкачествен полип. Това нейно неразположение принуди талантливата британка да отмени турнето си в САЩ, което бе планирано за октомври, за да може гласът й да си почива.

Миналата седмица дори се появи информация, че Адел страда от рак на гърлото, която веднага беше опровергана от нейните мениджъри. Всъщност кръвотечението било причинено от скъсване на нестабилни кръвоносни съдове върху гласните й струни. Лекарите очакват звездата да се възстанови напълно след хирургичната намеса.

От нейната звукозаписна компания ''Калъмбия Рекърдс'' (Columbia Records) обаче съобщиха, че тя трябва да се възстанови напълно преди да се мисли за нейното завръщане на сцената. До този момент Адел има два издадени албума, които са продадени в милионни тиражи.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти