Блейк Лайвли иска сериозна връзка

Актрисата няма особено голям късмет с мъжете
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Блейк Лайвли определено не си губи времето.

Актрисата в момента има връзка с бившия съпруг на Скарлет Йохансон - Райън Рейнолдс. Близки до Лайвли споделят пред списание "Лайфстайл" (Lyfe&Style), че тя много иска сериозна връзка и даже има намерение да запознае приятеля си с родителите си и да прекарат Коледа заедно.

Блейк имаше краткотрайна връзка с Леонардо ди Каприо. Тя се опита да задълбочи нещата с него и го запозна с родителите си, като всички заедно прекараха един уикенд заедно. Това обаче, не помогна и блондинката отново остана сама само пет месеца след запознанството им.

Сега отчаяният й копнеж за сериозна връзка се насочва към Рейнолдс. Проблемът е, че той наскоро се разведе и заяви, че не желае да се обвързва, докато не превъзмогне напълно брака си.

Лео също беше приключил доста сериозна връзка с модела Бар Рафаели, когато се срещна с Лайвли. Явно актрисата няма късмет с мъжете в живота си и никой от тях не може да й даде стабилност и обещание за семейство.

Що се отнася до Скарлет Йохансон, тя заяви, че бракът й с Райън е било най-правилното решение, което е взимала и съжалява за развода. Така или иначе, няма изгледи двамата скоро да се съберат отново.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти