Бионсе се чувства секси

Бионсе не крие колко е щастлива, че е бременна
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Повечето жени по време на бременност никак не са щастливи със сериозно наедрялото си тяло, а промяната в хормоните им ги кара често да се чувстват нервни и раздразнителни.

Бионсе обаче, демонстрира, че бременността й се отразява по възможно най-добрия начин. Певицата явно се чувства много комфортно в тялото си, тъй като е забелязана да си пазарува бельо от "Агент Провокатор", компанията, която е известна с изключително сексапилните си и провокативни модели.

Бионсе сподели, че иска да прекара тиха и спокойна Коледа в тесен семеен кръг.

Съпругата на Джей Зи е взела почивка от професионалните си ангажименти и се е посветила изцяло на себе си. Тя редовно посещава козметични процедури, като последно папараците я засякоха да напуска салон за маникюр. Явно

Би е решила да се поглези и да използва пълноценно свободното си време преди да роди. Тя направи и няколко огледа на къщи, което веднага породи слуховете, че двамата с Джей Зи се оглеждат за нов дом.

Що се отнася до майчинството, Бионсе сподели, че Гуинет Полтроу й е оказала голяма подкрепа през първите месеци на бременността. Актрисата и съпругът й Крис Мартин са семейни приятели на младото семейство.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти