Бенедикт Къмбърбач стана татко

Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър
Снимка: Getty

Актьорът Бенедикт Къмбърбач и съпругата му, актрисата и режисьор Софи Хънтър, станаха родители, съобщиха Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Софи дари Бенедикт със син. Това е първото дете на 38-годишния Къмбърбач и 37-годишната Хънтър. "Бенедикт Къмбърбач и Софи Хънтър с радост оповестяват раждането на прекрасния им син - заяви техен говорител, цитиран от сп. "Пийпъл".

Бебето се роди един ден след като Къмбърбач бе включен в почетния списък на кралица Елизабет Втора по повод рождения ѝ ден и стана ясно, че става командор на Ордена на Британската империя.

Той бе номиниран за награда "Оскар" за най-добър актьор за превъплъщението си в образа на математика Алън Тюринг във филма "Игра на кодове". За същата роля бе номиниран и за награди "Златен глобус" и БАФТА, но не спечели нито едно от трите отличия. Известен е също с ролята си в сериала "Шерлок".

Софи Хънтър се е снимала във филма "Панаир на суетата" с Рийз Уидърспун в главната роля и в епизод от сериала "Убийства в Мидсъмър".

Бенедикт и Софи оповестиха през януари, че ще се оженят. Те сключиха брак в Мотистоун на остров Уайт в Деня на св. Валентин. След това щастливата двойка отлетя със самолет на сватбено пътешествие до остров Таити във Френска Полинезия.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти