60 хил. писма с любов

Все още очакващи добрата новина
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Херцогът и херцогинята на Кеймбридж, или по-известни като принц Уилям и Кейт Мидълтън, са получили 60 000 писма-честитки за изминалите шест месеца от сватбата им до сега.

До сега рекордът се държеше от Кралица Виктория и съпругът й принц Филип. Те са получили 10 000 поздравителни писма за сватбата си през далечната 1947 г. Не се знае колко точно обидни писма е получил принц Чарлс за развода си с Даяна и брака си с Камила Паркър.

Благопожелателите на Кейт и Уилям са основно деца, които са пратили ръчно изработени картички и са искали да поздравят двойката за техния годеж и последвалата сватба.

От двореца "Сейнт Джеймс" уверяват, че на всяко едно писмо ще бъде отговорено, стига да е посочен адрес за обратна връзка.

Кейт и Уилям в момента участват в различни благотворителни кампании, като споделят, чер искат да използват кралския си статут, за да помогнат за събирането на средства за нуждаещите се.

Тази сряда те ще посетят центъра на УНИЦЕФ в Копенхаген, за да помогнат в опаковането и изпращането на средства към нуждаещите се в Африка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти