14 секси причини да гледаш Евро 2016

Евро 2016, което стартира в събота, определено буди любопитство у нас, въпреки че сме жени, а футболът и нежният пол определено не вървят ръка за ръка.

Във видеото можете да видите кои са безспорно 10-те най-секси футболиста на Евро 2016 според по-голямата аудитория - ние, жените. 

Това е класация, която е утвърдена с времето и милиони жени по света ще въздишат по тези много добри иначе футболисти, докато партньорите им следят мача. 

10. Инацио Бате - Ignazio Abate

29 годишният русокос и синеок красавец е един от титулярите на Италия, които се състезават в Е група. Може би все още не се е доказал напълно с умения на терена, но тъмнокосият красавец определено го е постигнал с външния си вид. Най-лесно ще го забележите като търсите фланелката с номер 20.

 9. Лукас Подолски - Lukas Podolski

Лукас е по-голям от Инацио с 2 години и 2 сантиметра. Роден е в Полша, но играе в Германския национален отбор. Друга разлика между двамата е, че Лукас е бележил много повече голеве. При него се оглеждате за номер 9 на фланелката.

 8. Джорджос Самарас - Georgios Samaras

 Добре, де този гръцки красавец може би няма да участва на европейското, но определено си заслужава място в класацията, както сами виждате. Тъмноокият грък е на 31 и е много подходящ за тези от вас, които си падат по високите мъже, със своите 1.92 м.

 7. Серхио Рамос - Sergio Ramos

 Този сладкиш с приятен загар играе като защитник с номер 15. Роден е във, и играе за Испания. За него може да следите в група Д. И без да му знаете номера лесно ще го познаете, защото от цялата Д група, той е най-големият красавец!

 6. Стивън Джерард -Steven Gerrard

Стивън съвсем наскоро навърши 36. Как изглежда... и сами виждате, а за капак бащиното му име е Джордж.. ммм.. Играе в националния отбор на Англия, които се състезават в Б група. Неговият номер е 8.

 5. Давид Вия – David Villa

В края на година Давид навършва 35. Както Серхио, и той е роден във и играе за Испания.  Със своите 1.75м е малко по-нисичък от останалите футболисти в класацията, но както сами може да видите съвсем спокойно компенсира с други черти... на характера.

За оставащата 5-ца от класацията, вижте видеото за 10-те най-секси футболисти ТУК.

Ние, редакторите на Edna решихме да направим наша класация, в която да включим нашите лични фаворити. 

Някои от тях не присъстват в тази от видеото, но пък според нас можете да откриете по нещо за себе си и там. 

Просто искахме да разберем за какво са всички тези вълнения на мъжете около европейското...

Разгледахме националните отбори на всички страни, които ще вземат участие и определено останахме приятно изненадани.

В нашата нова галерия можете да видите кои са 14-те секси причини да правите компания на вашия съпруг/приятел, докато гледа мачовете.

Е, явно Евро 2016 може да донесе приятни емоции и на всички жени, особено ако видите какви футболисти можете да видите как тичат по стадиона след една топка. 

Към галерията <<–––

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти