11 години след последния епизод, "Приятели" се завръщат!

11 години след последния епизод, "Приятели" се завръщат!
Снимка: Getty/Images

Любимият на мнозина сериал "Приятели" ще се завърне на малкия екран за специален двучасов епизод, съобщи британският в. "Индипендънт".

Рейчъл  Моника, Фийби, Чандлър, Джоуи и Рос ще се срещнат отново, 11 години след излъчването на последния епизод от легендарния сериал, за да отдадат почит на режисьора Джеймс Бъроус. 

Епизодът ще бъде излъчен на 21 февруари по американската телевизия Ен Би Си.

Новината за завръщането на "Приятели" бе обявена на пресконференция на Асоциацията на телевизионните критици в Пасадена. 

Актьорите Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Мат Лебланк и Дейвид Шуимър ще вземат участие в епизода, но директорът на Ен Би Си Робърт Грийнблат коментира, че ще е проблем да снимат заедно заради натоварените им графици.

"Надявам се и шестимата да бъдат в една стая по едно и също време", каза той. - "Не съм сигурен, че логистично ще можем да ги съберем".

Новината бе коментирана от актьора Мат Лебланк, който сподели в "Туитър" линк за завръщането на сериала и написа: "Ще бъде приятно".Лиса Кудроу пък на свой ред сподели поста на колегата си.

Американският сериал "Приятели", създаден от Дейвид Крейн и Марта Кауфман, се излъчва от 1994 до 2004 г. Той разказва историята на шестима приятели, които живеят в Манхатън, Ню Йорк. Финалният епизод е проследен от около 51,1 млн. души.

Завръщането му на малкия екран безспорно е добра новина за всички фенове на сериала.

Припомнете си кадри с Приятелите в галерията ни ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти