Женските подаръци на зодиите

Женските подаръци на зодиите
Снимка: netinfo

Милена Вълканова

Някои хора смятат, че 8 март е комунистическа отживелица. Ти обаче предпочиташ да не се отказваш от още един повод за празнуване. Докато други философстват за смисъла или безсмислието на женския празник, ти се хващаш с ентусиазъм за възможността да (си) създадеш радост.

И както знаеш, жените са капризни създания. Сега започва голямото умуване какво да подариш на любимата жена или на скъпата ти приятелка. Ще ти дадем няколко ориентира – сламки, за които да се хванеш, ако нямаш грам идея – подарък според слънчевия знак. Знаеш й зодията, нали?

Ако  е представителка на огнените знаци, заложи на нещо, което подчертава индивидуалността, привлича внимание и поражда възхищение. Огнените дами обожават ярките цветове – слънчево жълто, цикламено, оранжево, тюркоазено... Стрелеца можеш да впечатлиш с предложение за вълнуващо пътешествие или някакво друго приключение наблизо или далеч. Дори подарък с екзотичен привкус, напоен с духа на далечни земи ще свърши чудесна работа.

Лъвиците обожават лукса – заложи на парфюм, аксесоар или бижу. Тези аристократки обичат всичко, което гравитира около елегантния кич, който не стои евтино. С малко въображение и ровене по дюкянчета за авторски бижута, ще откриеш нейното, уникалното. Бидейки дейни, енергични и спортни, представителките на знака Овен силно ще се зарадват на карта за фитнес, зумба, езда или картинг.

Въздушните знаци ще оценят високо всичко, което би стимулирало техния интелект, глад за знания и естетическо чувство. Близнаците харесват книги, игри и забавни главоблъсканици, Водолеите – научна фантастика, изобретения и нестандартни неща като часовник, който върви назад, а Везните – романтика, козметика и произведения на изкуството.

Водните знаци са нежни души, особено Рибите – за тях поезията (Защо не Руми, например?) и музиката са ключ към техните сърца. Представителката на зодия Рак ще се впечатли безумно от кулинарен празник на специално място – само за нея. Скорпионката ще се почувства истински оценена и разбрана, ако й подариш нещо тайнствено и магическо – карти Таро, например. Ако сте достатъчно близки с тази страстна дама, помисли и за еротично бельо.

Представителките на земното "войнство” харесват практичните подаръци, вещи, които ще им вършат работа. На Девите ще им засветят очите пред всяка красотийка за хармонична атмосфера в дома – цвете в саксия, ароматни пръчици, свещи, фън шуй трикове. Да не забравяме, че те са любители на здравословния начин на живот – няма да сбъркаш, ако добавиш и чудно чайче от свръхполезни билки.

Удобно, меко, скъпо – това е мантрата на Телците. Затова например сатенен спален комплект от Египет или възглавници за новия й диван ще попаднат точно в десетката. Козирозите обожават антикварни вещи, издържали теста на времето, часовници, органайзери или бизнес аксесоари.

И в крайна сметка разчитай на интуицията си – жената, независимо от зодията, е жена – тя иска любов и персонално внимание. В огромни количества.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти