Витаминозна напитка

Витаминозна напитка
Снимка: Thinkstock

С наближаването на пролетта все по-често се оглеждаме в огледалото. Понякога образът отсреща не е точно този, който сме очаквали, макар че сме прекарали един час във фитнеса и още толкова в сауната. Все още има нещичко, което ни дразни – целулит, мастни натрупвания, подпухнало лице... Очаквано обаче, най-много ни притеснява подутият корем.

Често причината се крие в нарушения баланс при обмяната на веществата или иначе казано – забавен метаболизъм. Тогава на помощ ни идват подходящите храни, богати на баластни вещества и съветите на гастроентереолози и диетолози за прием на повече вода.

Предлагаме ви Edna ефикасна и лесна за изпълнение рецепта, която ще помогне да отключите скритата във вас енергия, след като освободите тялото си от ненужния товар.

За една доза от чудотворния елексир са ви нужни ябълка, круша, резен лимон или лайм, банан, Edna зелена салата, 3-4 стръкчета целина, 30 гр. спанак, пресен магданоз или кориандър и 300 гр. вода.

Листните зеленчуци трябва да са добре измити и подсушени в домакинска центрофуга, а ябълката и крушата да са почистени от семките, но да се използват заедно с корите. Всички изброени съставки се поставят в блендер и се разбиват добре.

Напитката е богата на витамини, минерали, аминокиселини и фибри. Ако започнете да я приемате сутрин, вместо кафе, или по-късно през деня между основните хранения, ще усетите ефекта ѝ още през първите дни и ще се изумите от резултата ѝ, ако я приемате редовно в продължение на поне 10 дни.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти