Създадено за Citrosept Organic

Свежи и във форма за лятото - ето как

a
Снимка: iStock/Getty Images

Успяхте ли да постигнете мечтаното тегло за лятото тази година? А миналата? Колкото и да се опитваме отговорът винаги е почти. В най-добия случай резултатът е само няколко килограма разлика, но понякога нещата се объркват и в разгара на отпускарския сезон може да се окажем с повече килограми отколкото дори в началото на диетата.

А формулата е толкова проста – движение и подходяща храна. И… малко помощ от Природата.

Чували сте със сигурност, че решения на всички проблеми съществуват в Природата? Науката прави всичките си открития на базата на нещо, което съществува откакто свят светува.

а
Снимка: iStock/Getty Images

В основата на наднорменото тегло и затлъстяването стои една единствена причина - забавеният метаболизъм. Той от своя страна зависи от много фактори, но като изключим някои генетични аномалии, всички останали могат да бъдат повлияни от човека.

- Препрограмирайте мисленето си и психологическата нагласа, че е невъзможно да свалите излишните килограми – било то заради наследственост, възраст, хормонален баланс. Ако не се справим с тези ограничения в мисленето, ефектът ще е нулев. Започнете сега!

- Променете поне само „малко“ двигателната си активност – на всеки един час правете някакви леки упражнения – дори да е само ставане и сядане на стола, изкачване на един етаж и други подобни в продължение на 3 минути. Движете се пеш поне 30 минути дневно – може и 2х15. Хайде сега да стартират първите 3 минути активно и осмислено движение!

- На всеки 1,5 час пийте по 1 чаша вода! Това е лесно – започнете с първата сега!

плод плодове закуска сутрин
Снимка: Unsplash.com

- Ако не можете да се откажете от любимите си „вредни храни“, то поне намалете количеството им наполовина като начало, заменете другата половина „вредна храна“ с нещо сезонно, в суров вид.

- Ако имате инсулинова резистентност или диабет тип 2, наблегнете на зелените продукти и намалете количеството на сладки плодове с висок гликемичен индекс. Включете в менюто си ягоди, къпини, боровинки, арония, цитрусови плодове. Посещението на пазара също се брои за движение!

- Приемайте храна 3 или 5 пъти дневно (в зависимост от количеството), по възможност по едно и също време и задължително в редуцирано количество (поне наполовина). Може би точно сега е време за 1 ябълка или друг любим плод.

- Оглеждайки се в огледалото, винаги виждайте резултата, към който сте се устремили, независимо какво ви казва то! Образът е в главата ви, не е отражението в огледалото. Ако в момента липсва такова, затворете очи и си представете колко сте съвършени!

a
Снимка: iStock/Getty Images

Цитрусовите плодове заемат специално място в режима на хранене и, слава Богу, те са богати на свежи вкусове. Съдържат специфично органично вещество, наречено „нооткатон“, което активира аденозин-монофосфат киназата (АМРК), която увеличава производството на АТФ и по този начин ускорява метаболизма. Най-богатият на нооткатон плод сред цитрусите е грейпфрутът. Този същият ензим може да бъде стимулиран и чрез физически занимания.

Съчетайте активното движение и намаления хранителен прием с 1 грейпфрут на ден - ще засилите метаболизма си до степен, при която ще получите първите резултати след 30 дни.

Комбинирайте хранителен и двигателен режим, плюс прием на достатъчно вода и 1 грейпфрут дневно - ще постигнете първите ефекти до 20 дни.

Ако замените грейпфрута в дневния си режим с прием капки концентриран разтвор от органичен грейпфрут - ще забележите първите резултати до 1 седмица, при това с гаранция за продължително активиране на метаболизма за дълъг период от време. Защо това е възможно?

а
Снимка: Vedra International

Цитросепт Органик съдържа 100% екстракт от семена, пулпа и бели мембрани на био-сертифицирани плодове от грейпфрут. Наситен е с биологично активни вещества като биофлавоноиди, полезни протеини, гликозиди, витамини от група В, витамин С и минералите фосфор, калий, желязо, натрий, магнезий, като ги предлага на организма в лесна за усвояване форма. Богатото съдържание на нарингенин и пектини допълнително улеснява храносмилането, но високата концентрация на нооткатон е тази, която осигурява активирането на ензима, отговорен за бърз и ефективен метаболизъм.  

Ето, вече знаете за един надежден помощник в борбата с килограмите, дори когато не отделяте достатъчно време за физически упражнения – Цитросепт Органик ще активира точния ензим, за да активира метаболизма ви!                         

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти